Loading...

Blog

NIEUWS: Vanaf januari worden wij Lexa!

Toen Evelien Meyvis in 2013 haar kantoor oprichtte, was de naam “Advocatenkantoor Meyvis” snel gekozen.

Het kantoor groeide in recordtempo tot het kantoor dat jullie nu kennen met verschillende advocaten en bedienden. Versterking in de leiding van het kantoor werd dan ook heel welkom. Het afgelopen jaar nam Lauranne van Daele al heel wat verantwoordelijkheden op zich en dat wordt alleen nog maar meer. Lauranne komt mee in de zaak en zal vanaf januari samen met Evelien het kantoor leiden.

Tijd dus voor een nieuwe naam en een volledige rebranding, die nog beter bij ons zal passen. Vandaag kunnen wij jullie eindelijk vertellen dat dit onder de naam Lexa advocaten & bemiddelaars zal zijn.

31.12.2021

Vind ons
op sociale media

NIEUWS: Vanaf januari worden wij Lexa!

Van waar deze naam?

Lex [Latijn voor wet], A voor anders.

Wij zorgen namelijk al jaren voor oplossingen. Anders. Ruimer. Wij staan er voor bekend om verder te kijken dan het strikt juridische: naar het grotere plaatje om zo samen met de klant bewuster te kunnen beslissen wat de beste aanpak is van het probleem en zo te zorgen voor duurzame en pragmatische oplossingen.

Adviseren, onderhandelen, bemiddelen of procederen: het kan allemaal, maar het hangt af van het probleem en het te bereiken doel welke aanpak het beste zal werken.

Komt daarbij dat Lexa kort, krachtig en vrouwelijk klinkt, wat met ons volledig vrouwelijk team mooi meegenomen is.

Benieuwd wat jullie er van vinden!

Team Lexa

Laat ons samen werken
aan uw zaak

Lexa Law