Loading...

Onze expertises

Conflicten zijn niet zomaar in hokjes in te delen.

Wij kiezen er dan ook bewust voor om onze specialisaties niet op te splitsen in rechtstakken of rechtsdomeinen, maar wel in de verschillende gebieden waar het probleem zich voor u kan situeren: namelijk binnen uw gezin of familie, uw woning, uw bedrijf of wanneer u te maken krijgt met een ongeval of een misdrijf.

Maak u geen zorgen over hokjes of wetsartikels: die vullen wij met onze grondige juridische kennis in onderstaande materies voor u in. Op onze diepgaande juridische kwaliteit in deze materies mag u rekenen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

LEXA Advocaten en bemiddelaars voor Personen & Families

Personen & Families

Wij regelen de juridische kant van uw relaties: gaande van het regelen van een echtscheiding of het einde van uw wettelijke of feitelijke samenwoonst, omgangsregelingen en alimentaties, tot de discussies die gepaard gaan bij de verdeling van een erfenis. Ook nemen wij mandaten als voorlopig bewindvoerder op.

Lees meer

Huis & Eigendom

Wij begeleiden U bij elke discussie aangaande huur (woninghuur, handelshuur, sociale huur en pacht), koop, bouw, aanneming, leningen, erfdienstbaarheden, appartementsmede-eigendom, burenhinder (overhangende takken, lawaaihinder,...) en aansprakelijkheid.

Lees meer
LEXA Advocaten en bemiddelaars voor Huis & Eigendom
LEXA Advocaten en bemiddelaars voor Ongeval & Misdrijf

Ongeval & Misdrijf

Heeft u een dagvaarding ontvangen ingevolge een verkeersovertreding? Bent u slachtoffer van een ongeval (verkeersongeval, arbeidsongeval, of nog een ander ongeval?). Wij helpen u met de discussie over de fout, maar ook met de volledige berekening van uw schade. Bent u slachtoffer van een misdrijf? Wij zorgen ervoor dat al uw rechten juridisch worden gevrijwaard.

Lees meer

Handel & Onderneming

Graag zijn wij uw juridisch houvast. Wij weten als geen ander dat er heel wat komt kijken bij ondernemen: het opmaken, onderhandelen en nalezen van contracten en algemene voorwaarden; het invorderen van facturen, betwistingen met klanten of leveranciers, onderhandelingen .. Wij zorgen voor het maatwerk dat u nodig heeft in uw bedrijf.

Lees meer
LEXA Advocaten en bemiddelaars voor Handel & Onderneming

Laat ons samen werken
aan uw zaak

Lexa Law