Loading...

Tarieven

Bemiddeling of advocatuur?

Onze manier van werken is afhankelijk of u kiest voor bemiddeling, dan wel voor advocatuur. Dit verschil in aanpak is te wijten aan het feit dat deze diensten een discussie of problematiek op een heel andere wijze aanpakken.  Klik op het juiste icoon voor meer informatie:

Hoe gaan wij te werk?

Over de kosten van een advocaat gaan er doorgaans de wildste geruchten en bestaat er vaak onduidelijkheid. Als advocaat kunnen wij niet op voorhand precies het totale kostenplaatje voorspellen: dit hangt namelijk af van zaak tot zaak. Wij leveren maatwerk, geen enkele zaak is gelijk aan een ander: de ene zaak kan onmiddellijk worden afgehandeld, de andere kan jaren duren.

Dit wil echter niet zeggen dat wij blindelings rekenen of dat u voor verrassingen zal komen te staan. Bij ons op kantoor worden op de eerste consultatie steeds duidelijke afspraken gemaakt. Deze afspraken worden opgenomen in een geschreven overeenkomst.

Alle geleverde prestaties, kosten en gemaakte uitgaven worden intern geregistreerd in het dossier en zijn op elk ogenblik opvraagbaar. Deze registratie is indicatief, wat betekent dat bij het afsluiten van uw dossier niet noodzakelijk alle opgenomen prestaties zullen worden aangerekend. In ieder geval zal nooit meer worden aangerekend, dan datgene dat werd geregistreerd.

Bent u een onderneming? Vraag naar onze speciale tarieven voor het invorderen van onbetaalde facturen.

Laat ons samen werken
aan uw zaak

Lexa Law