Loading...

Evelien Meyvis

Advocaat - Bemiddelaar

Evelien Meyvis - LEXA Advocaten

Ik ben Evelien Meyvis (° 3 mei 1986), oprichtster en mede-bestuurder van het kantoor. Ik ben geboren en getogen te Loenhout, gehuwd met Nick en trotse mama van 3 dochtertjes.

De advocaten -en bemiddelaarsmicrobe

De microbe om advocaat te worden kreeg ik tijdens mijn laatste jaar rechten aan de Universiteit Antwerpen. Toen ik in 2009 na een vlekkeloos parcours afstudeerde als master in de rechten, startte ik mijn stage als advocaat op advocatenkantoor Laeveren-Duerinck te Heist-op-den-Berg. De goesting en drang om ook mensen uit mijn eigen buurt te helpen (Heist ligt op 1u rijden van Loenhout) werd hier enkel maar groter, waardoor ik met goedkeurend oog van mijn stagemeesters in 2012 begon aan de uitbouw van mijn eigen kantoor te Loenhout.

Positieve energie (& caffeïne)

I love my job! Echt! Niet omwille van de problemen op zich, want die zijn vaak schrijnend, maar wel krijg ik enorm veel voldoening en positieve energie van het zorgen voor oplossingen! Ik word blij van een echt verschil te kunnen maken voor mensen; van het onderste uit de kan te halen en zo zaken te winnen (ze noemden mij tijdens mijn stage niet voor niets een pitbull). Maar minstens evenveel houd ik van een goed akkoord, waardoor mensen ook na een geschil nog door éénzelfde deur kunnen. Geef me daarbij ’s ochtends (en doorheen de dag) een lekkere koffie of een cola light, en ik ben niet meer te stoppen ;-).

Laat ons samen werken
aan uw zaak

Lexa Law