Loading...

Evelien Meyvis

Advocaat en Erkend Bemiddelaar

Evelien Meyvis - LEXA Advocaten

Evelien Meyvis (° 3 mei 1986) is advocaat, erkend bemiddelaar en oprichtster van Lexa. 

De microbe om advocaat te worden kreeg Evelien tijdens haar laatste jaar rechten aan de Universiteit Antwerpen. Toen zij in 2009 afstudeerde als master in de rechten, startte zij haar stage als advocaat in Heist-op-den-Berg.

De goesting en drang om ook mensen uit haar eigen buurt te helpen werd daar enkel maar groter, waardoor zij met goedkeurend oog van haar stagemeesters in 2012 begon aan de uitbouw van haar eigen kantoor in haar geboortedorp Loenhout.

Als eenmanskantoor behandelde Evelien aanvankelijk dossiers in verschillende rechtsdomeinen. Naarmate het kantoor groeide focuste zij zich vooral op het verkeers -en verzekeringenrecht en het familierecht.

'I love my job! Echt!' Niet omwille van de problemen op zich, want die zijn vaak schrijnend, maar wel krijgt Evelien enorm veel voldoening en positieve energie van het zorgen voor oplossingen!

Zij wordt blij van een echt verschil te kunnen maken voor mensen; van het onderste uit de kan te halen en zo zaken te winnen, maar minstens evenveel houdt zij van een goed akkoord, waardoor mensen ook na een geschil nog door eenzelfde deur kunnen.

Geef haar daarbij ’s ochtends (en doorheen de dag) een lekkere koffie of een cola light, en zij is niet meer te stoppen ;-). 

Laat ons samen werken
aan uw zaak

Lexa Law