Loading...

Kelly Hoogaert

Advocaat

Kelly Hoogaert - LEXA Advocaten

Kelly Hoogaert (┬░ 21 mei 1994) is een echte positivo en draagt dit graag uit in haar job als advocaat

Reeds tijdens haar rechtenstudies koos Kelly ervoor te proeven van de advocatuur via vrijwillige stages, eerst aan de rechtbank van eerste aanleg te Mechelen en vervolgens bij een Brussels advocatenkantoor. Toch startte zij eerst als juriste bij de dienst expertise van de FOD Financi├źn.

Na een half jaar maakte Kelly de switch en koos zij met volle overtuiging voor de advocatuur. Zij startte in augustus 2020 op ons kantoor. 

Kelly is geboren in Anderlecht en afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel: haar roots liggen dus in het Brusselse, wat maakt dat zij perfect tweetalig is. Dit valt uiteraard te horen in een Kempisch kantoor, al kent zij door de jaren wel reeds de typische dialecten van de streek. 

Kelly voelt zich thuis op de rechtbank en pleit quasi dagelijks op de verschillende rechtbanken in de buurt. Zij is actief in het verkeers -en verzekeringenrecht, het familierecht en algemeen burgerlijk recht.

Kelly is niet alleen op kantoor het zonnetje in huis. Ook bij de activiteiten van de Antwerpse balie (waar Kelly actief is bij de Revue) is zij zo gekend. Kelly heeft een hart voor mensen en dieren. Zij staat graag op een podium, zingt en heeft een talent voor dansen. 

Waar je haar mee pleziert? Flauwe mopjes, goede muziek en droge worstjes 

Laat ons samen werken
aan uw zaak

Lexa Law