Loading...

Lauranne Van Daele

Advocaat en Voorlopig bewindvoerder

Lauranne Van Daele - LEXA Advocaten

Lauranne Van Daele (┬░ 5 november 1987): gepassioneerd advocaat sedert 2012 en oprichtster van Lexa. 

Lauranne ging na haar studies aan de Universiteit Antwerpen onmiddellijk aan de slag als advocaat. Zij behandelde aanvankelijk vooral fiscale dossiers, doch kreeg gaandeweg meer feeling met het algemeen burgerlijk recht.

Bij Lexa ligt daar nu volledig haar focus. Lauranne draagt kwaliteit hoog in het vaandel en gaat moeilijke juridische discussies niet uit de weg. Zij spit het recht uit, totdat de juiste oplossing is gevonden en blijft zich verdiepen in het recht door het volgen van talrijke opleidingen. 

Dit neemt niet weg dat zij op elk ogenblik haar ogen wijt openhoudt en bekijkt of andere (minnelijke) oplossingen tot de mogelijkheden behoren. 

Lauranne vult haar dagen met het algemeen burgerlijk recht. Dit omvat alles dat te maken heeft met vastgoed (aankoop, huur, bouwzaken) tot het familierecht, waar haar passie ligt bij het erfrecht.

Sinds 2022 is Lauranne ook voorlopig bewindvoerder: zij kan aangesteld worden door het Vredegerecht of op vraag van cli├źnten om te zorgen over de persoon of de goederen van kwetsbare mensen, die dit zelf niet meer kunnen.

Werk bij de vleet dus. In haar vrije tijd komt Lauranne tot rust bij haar vriend, haar kat en tijdens het tennissen. Haar ultieme droom?: Een huis in de natuur met heel veel dieren.

Laat ons samen werken
aan uw zaak

Lexa Law